Online benefietquiz voor Groningse horeca op kerstavond

Foto: Google Maps

Thuis op de bank genieten van een gezellige kerstavond met familie, vrienden of collega’s en tegelijk de Groningse horecagelegendheden ondersteunen kan met de online benefietquiz.

De opbrengsten en winst van de online benefietquiz, georganiseerd door Northern Sky Events, gaan naar de deelnemende horecagelegenheden.

De quiz wordt gehost door het duo Ezra en Joël van Northern Sky Events vanuit het Buckshot Café, één van de partners van het event.

Horecagelegenheden kunnen zich aanmelden via de website van Northern Sky Events. vijf personen kunnen deelnemen als team, en vervolgens aangeven voor welke horecagelegenheid te willen spelen tijdens de pubquiz. Inschrijven voor de quiz kost 12,50 euro, per team van vijf mensen.

De benefietquiz zal worden gestreamd vanuit Buckshot Café, waar een volledige setting in kerstsfeer gemaakt zal worden. I

De quiz trakteert iedereen op een gezellige avond met relevante vragen, unieke beelden, gasten, trivia vragen en muziek. Én ‘Vergeet natuurlijk niet dat het bijna kerst is, dus trek je mooiste kleren aan en speel mee!!’, aldus het evenement.

Kijk hier voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden