Uitreiking laatste POPgroningen Talent Award volledig online te volgen

Cashmyra, POPgroningen Talent Houder 2019, in Vera
Foto: Floris Duijn

De tiende en tevens laatste editie van de POPgroningen Talent Award is deze zaterdag volledig live online te volgen.

YLVALIE, Mind Fuji en Jonathan Rhodes maken kans op de prijs. Via een livestream zal duidelijk worden wie de houder van de POPgroningen Talent Award 2020 zal zijn.

Line Up

  • 20.30 UUR – Breakpoint Nine;
  • 21.20 UUR – YLVALIE;
  • 22.10 UUR – Mind Fuji;
  • 23.00 UUR – Jonathan Rhodes;
  • 23.50 UUR – Cashmyra (POPgroningen Talent Award houder 2019);
  • 00.30 UUR – de uitslag.

De act die in Vera wordt uitgeroepen als POPgroningen Talent Award houder speelt volgend jaar, onder voorbehoud van ontwikkelingen en maatregelen COVID-19, op de festivals Grunnsonic, Festival Hongerige Wolf en Aidition. Verder ontvangt de act een mogelijke deelname aan de Grote Prijs van Nederland en Hit The North, gratis repeteren bij VRIJDAG en deelname Skills & Knowledge sessies. Dat is coaching door professionals uit het werkveld.

Het is de laatste editie van de POPgroningen Talent Award. Er zal een nieuw traject voor in de plaats komen dat op het gebied van ondersteuning en talentontwikkeling beter aan zal sluiten op de huidige trends en ontwikkelingen in de muziekwereld en de wensen van Groninger acts.

Acts die de award eerder mee naar huis namen waren Boyz in the woods (2017), Cirrus Minor (2018) en Cashmyra (2019).

De livestream van POPgroningen Talent Award zal op 12 december vanaf 20.30 uur te zien zijn via deze link: www.twitch.tv/popgroningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden