Café de Klikspaan organiseert ‘Spaantjesmarkt’

Horeceonderneemster Aileen Meijer.
Foto: Café de Klikspaan

Café de Klikspaan organiseert zaterdag 28 november de Spaantjesmarkt. Een leuke middag voor het publiek én lokale (horeca)ondernemers.

Op deze dag worden in en rondom het café allerlei leuke en lekkere dingen verkocht, zoals bier- en wijnpakketten, huisgemaakte snert (to go) en bonbons, kazen, glühwein (voor thuis), planten en kerststukjes, kunst en oude spulletjes én speciale Klikspaan en Groninger (kerst)truien.

In deze zware tijden wordt er veel creativiteit gevraagd van de horeca in Groningen (en de rest van NL) en ook van een buurtcafé als Café de Klikspaan. Het café was in maart een van de eerste cafés die ‘de borrel naar huis bracht’ door speciaalbierpakketten te verkopen.

Nu doet ze dat weer, maar is er ook nagedacht over een andere manier om contact en verbinding te houden met (vaste) gasten, buurtbewoners en goede relaties.

Ook voor mede lokale ondernemers

Op de Spaantjesmarkt krijgen ook andere lokale ondernemers een podium. Zo gaat de Opfleurist prachtige kamerplanten en kerststukjes verkopen en zijn van Eetcafé Schuitendiep de overheerlijke huisgemaakte bonbons verkrijgbaar zijn.

Coronamaatregelen

Tijdens de Spaantjesmarkt worden de coronamaatregelen in acht genomen. Dat houdt onder andere in dat een maximum aantal bezoekers per keer wordt toegelaten in het café, dat bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden en dat er tijdens de Spaantjesmarkt geen eten of drinken bij de Klikspaan genuttigd kan worden.

Iedereen is welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur bij Café de Klikspaan aan de Rabenhauptstraat 78 in Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden