Johan Derksen presenteert: The Sound of the Blues & Americana

Johan Derksen.
Foto: © Stefan Schipper

Johan Derksen komt donderdag 27 mei 2021 met ‘The Sound of the blues & Americana’, een programma waarin blues en americana tegen elkaar aan schuren naar De Oosterpoort in Groningen.

‘Het idee achter de shows is even simpel als geniaal: zet een waanzinnige begeleidingsband op het podium en vul die aan met artiesten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben’, aldus SPOT Groningen. Voor The Sound of The Blues & Americana wist Derksen de uit Austin (Texas) afkomstige zanger Malford Milligan te strikken, voormalig frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville.

Ook de rest van de internationale line-up is om je vingers bij af te likken. Deze bestaat uit zanger Sean Webster (Dutch Blues Award 2016 voor beste vocalist), zangeres Hilde Vos (finalist bij de ISSA Awards 2020) en Erwin Java, dé bluesgitarist van Nederland en bekend van onder andere Cuby + Blizzards, Herman Brood en King of the World.

Johan Derksen kennen we natuurlijk vooral als flamboyant voetbalanalist, maar zijn echte passie is muziek en dat ga je horen tijdens deze show vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.

Het concert is op donderdag 27 mei twee keer te zien: om 19.00 uur en om 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden