De Likt en Mongoose voor dubbelconcert naar Simplon

Foto: PR Simplon

De Rotterdamse rapformatie De Likt geeft samen met de Groningse rapper Mongoose een dubbelconcert op vrijdag 19 februari 2016 in Simplon in Groningen. Twee hiphopacts van eigen bodem!

De Rotterdamse rapformatie De Likt scoort momenteel een hit met ‘Ja Dat Bedoel Ik’.

De Likt

De eigenzinnige electronica- en rapformatie De Likt heeft in een hoog tempo al een grote fanbase opgebouwd in thuisstad Rotterdam. Het trio speelde in de loop van 2014 al op Bevrijdingsdag en Metropolis te spelen.

‘Praat Rotterdams Met Me’

In april 2015 verscheen het titelloze debuutalbum. Het grote publiek maakte kennis met De Likt dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams Met Me’.

De definitieve doorbraak komt er nu echt aan met de eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. De clip werd binnen een maand ruim 170.000 keer bekeken. Live weet De Likt met vuige elektronische beats het publiek al gauw om te toveren tot een wilde menigte!

Mongoose
mongoose_back

Voor Groningen heeft Mongoose geen introductie meer nodig. Mongoose heeft als eerste (en tot nu toe enige) Groninger de 1e plaats van De Grote Prijs van Nederland naar binnengesleept in de categorie Hiphop.

Naast vele shows door het hele land heeft Mongoose ook zijn eerste internationale show achter de rug. Hij deelde een podium met Mos Def in Marokko op het Tremplin Festival in Casablanca, waar hij voor 15.000 mensen optrad.

Zijn Amerikaanse flows vliegen over elke beat heen zonder enig accent, ondanks dat dit niet zijn afkomst is. Hij weet het publiek helemaal gek te maken met zijn energieke liveshows en krachtige lyrics.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden