Kinderen maken een levend boek bij VRIJDAG in de herfstvakantie

Foto: VRIJDAG

Tijdens de herfstvakantie organiseert VRIJDAG, de huis van de Amateurkunst, een speciale Vrije Inloop voor basisschoolleerlingen. Het thema deze herfst is ‘een levend boek’, waarmee kinderen tussen de 4 en 12 jaar aan de slag gaan met muziek, theater en beeldende kunst.

Levend boek

“Heeft een boek ’s nachts pootjes? Gaat het op avontuur? Of kruipt er wat uit dat druipend, stampend of kronkelend op pad gaat en zijn sporen achterlaat? En kraakt, piept of knarst het in een boek? Bij VRIJDAG ga jij dat uitvogelen!”, zegt Mieke Fokkinga van VRIJDAG. “Elke dag kun je aan de slag met verschillende technieken en materialen, en aan het einde van de dag presenteren we een levend boek!”

Gratis met Stadjerpas

De Vrije Inloop kost in de herfstvakantie 12 euro per dag. Met een Stadjerspas is deelname gratis. De pas wordt gescand bij binnenkomst.

Inschrijven

Inschrijven voor de Vrije Inloop? In verband met corona vragen we iedereen zich van te voren aan te melden. Dat kan via deze link: www.bijvrijdag.nl/herfstvakantie

De locatie is de Walstraat 34. Wanneer: dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Vrije Inloop bij VRIJDAG

De Vrije Inloop is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Kinderen en kunstenaar-docenten werken elke woensdagmiddag samen bij VRIJDAG. Kinderen zijn de baas, kiezen zelf en doen verschillende dingen. Elke woensdagmiddag biedt VRIJDAG drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en de ene week een muziek- en de andere week een theateractiviteit.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden