Twintigste editie Zeldzaam Mooi Markt Groningen

Foto: Archief De Redactie

De twintigste editie van de Zeldzaam Mooi Markt is deze zondag te bezoeken op de Vismarkt in Groningen.

De markt – conform RIVM richtlijnen- biedt zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen zijn te vinden op deze markt.

Op deze gezellige markt met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen biedt een balans tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

COVID-19 maatregelen

Volg de pijlen voor éénrichtingsverkeer. Neem afstand en houd 1,5 meter afstand. Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam. Betaal zo veel mogelijk met een bankpas. Vermijd handcontact. Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

De zeldzaam mooie markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie: www.zeldzaammooi.com

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden