YLVALIE en Jonathan Rhodes naar POPgroningen Talent Award eindfeest in Vera

YLVALIE in Simplon.
Foto: Jan Lenting/POPgroningen

YLVALIE en Jonathan Rhodes zijn donderdagavond als eerste twee acts geselecteerd voor het eindfeest van de POPgroningen Talent Award in Vera, op 14 november. Op 15 oktober wordt bekend welke twee acts er nog meer doorgaan naar Vera. Ook deze avond is via een livestream te volgen.

De vier acts treden op tijdens het eindfeest in Vera treden en dan wordt duidelijk wie de houder van de POPgroningen Talent Award 2020 wordt.

Een geslaagde avond

Donderdag 1 oktober stonden YLVALIE, ~waterleaf~, Jonathan Rhodes en Jadi D op het podium in Simplon. Scouts bekeken de shows en besloten dat YLVALIE en Jonathan Rhodes doorgaan naar het eindfeest in Vera.

Vanwege corona regels kon er een beperkt aantal mensen aanwezig zijn, daarom werd er een livestream opgezet. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. “We zijn erg blij dat we door een fijne samenwerking met Simplon onder andere een livestream van de gehele avond konden realiseren. Ruim 200 mensen hebben live meegekeken naar deze vier toffe Groninger acts! Het kost iedereen in onze sector veel extra tijd en energie om in deze tijd activiteiten te organiseren maar we vinden het juist nu erg belangrijk hiermee door te gaan, zodat bijvoorbeeld deze acts gezien worden.” aldus Sjoerd Nijland, coördinator van POPgroningen.

POPgroningen Talent Award in Simplon 15 oktober – Kijk mee via de livestream

Volgende week donderdag 15 oktober staan Mind Fuji, Vera’s Charm, Breakpoint Nine en McScallywag op het podium in Simplon. Hier wordt bekend welke twee acts doorgaan naar het eindfeest in Vera. Ook deze avond zal via een livestream te volgen zijn. De link is te vinden op de social media en website van POPgroningen.

Het eindfeest in Vera op 14 november zal ook online live te volgen zijn. Hier wordt bekend welke act de POPgroningen Talent Award houder 2020 wordt. Ook deze avond zal online te volgen zijn.

De POPgroningen Talent Award houder van 2020 speelt volgend jaar, onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom COVID-19, op festivals Grunnsonic, Festival Hongerige Wolf en Aidition. Verder ontvangt de act een mogelijke deelname aan de Grote Prijs van Nederland en Hit The North, gratis repeteren bij VRIJDAG en deelname aan POPgroningens’ Skills & Knowledge sessies. Acts die de award eerder ontvingen zijn onder andere Boyz in the woods (2017), Cirrus Minor (2018) en Cashmyra (2019).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden