Kaartverkoop voor The Rolling Stones – Unzipped! van start

Foto: © The Rolling Stones archive

De kaartverkoop voor de eerste openingsweek, van 14 tot en met 20 november, voor de tentoonstelling The Rolling Stones – Unzipped zijn vanaf vandaag, donderdag 1 oktober te bestellen. Voorlopig zijn alleen deze tijdsloten van de eerste openingsweek beschikbaar vanwege de landelijke maatregelen rond COVID-19.

The Rolling Stones – Unzipped

The Rolling Stones – Unzipped toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

Tijdens The Rolling Stones – Unzipped zal ook het werk van fotograaf Andy Zuidema te zien zijn. Deze expositie bestaat uit 7 grote kleurenfoto’s die Zuidema van de Stones maakte tijdens het concert in Arnhem in 2017.

The Rolling Stones – Unzipped is vanaf 14 november 2020 te zien en duurt tot en met 28 februari 2021. Een ticket voor volwassenen kost 29 euro. Het museum is gedurende de expositie open van 10.00 uur tot 22 uur.

Zodra er nieuwe tijdsloten beschikbaar zijn wordt dit gecommuniceerd op de websites rollingstonesgroningen.nl en groningermuseum.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden