Kerstloop Groningen in de wijk Hoornse Meer

Foto: Publiek Domein

In de wijk Hoornse Meer in Groningen wordt zondag 20 december voor het vierde jaar een kerstloop gehouden.

Vele Kerstmannen, rendieren en sneeuwpoppen rennen en/of wandelen de Kerstloop Groningen.

Recreantenloop

De recreantenloop is een route van een 4 kilometer lang parcours. De route wordt 1 uur en 15 minuten opengesteld. Deelnemers kunnen meedoen aan 4, 8, 12 of zelfs 16 kilometer.

Het is een gezellig, sportief kerstevenement en geen wedstrijd en bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen. Zowel hardlopend of wandelend, met de hond of kinderwagen kan iedereen meedoen.

Iedere deelnemer krijgt bij de uitreiking van het startnummer een kerstmuts cadeau en bij het behalen van de finish een kerstmedaille, meldt de organisatie.

Verkleed

Het is wel de bedoeling dat iedere deelnemer zich “kerstachtig” uitdost en verkleed als kerstbal, kerstboom, rendier, kerstman of kerstvrouw de route rent of wandelt.

Warming-up

De kerstloop begint om 11.00 uur. Hieraan voorafgaande is er vanaf 10.15 uur een ‘Christmas Warming-up’, verzorgt door CaLipso Fit Studio een ‘Christmas Warming-up’.

Voor-inschrijven is nog mogelijk tot zaterdagavond. Na-inschrijven op zondagmorgen is dan nog mogelijk afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen. Inschrijven kan via www.kerstloopgroningen.nl

De Kerstloop wordt georganiseerd door HCM Events.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden