Taartrovers Film Festival voor kinderen in Forum Groningen

Foto: Triple P Entertainment

Het Taartrovers Film Festival komt op zaterdag 19 en zondag 20 september naar het Forum in Groningen. Tijdens de twee festivaldagen draaien korte filmvoorstellingen voor kinderen van twee tot negen jaar.

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film, maar ga je ook zelf aan de slag. Met een toegangskaartje kunnen alle kinderen zowel naar de film als naar de ‘Speeltuin van de Verbeelding’. In de ‘Speeltuin van de Verbeelding’ – een speels en kunstzinnig vormgegeven decor met installaties die alle zintuigen prikkelen – ga je op onderzoek en speel je met licht en projectie, dans en silhouetten, knopen en draden, beeld in beweging en bak je geurige wolkenbroodjes.

Films

Er draaien lange en korte, spannende en grappige, ontroerende, en ook experimentele films, die nog niet eerder in de bioscoop te zien waren. Vanwege de feestelijke opening van de tentoonstelling van Aartman in Forum is Shaun het Schaap in een vrolijke compilatie van korte films te zien.

Voorafgaand aan het festivalweekend reist Taartrovers met een voorprogramma langs de biebs van Forum, vanaf 9 september. Kijk hier voor het programma van de Taartrovers Tour.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop: forum.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen