Mick Jagger kondigt in video The Rolling Stones- Unzipped expositie in Groninger Museum aan

Het Groninger Museum heeft de primeur met de start van de expositie Rolling Stones – Unzipped van de Europese tour in Groningen. Dinsdag is een video van Mick Jagger verschenen waarin hij de tentoonstelling in het Groninger Museum aankondigt.

Na Londen, de Verenigde Staten en Azië tourt de expositie in geactualiseerde vorm door Europa. De tentoonstelling The Rolling Stones – Unzipped is vanaf 14 november 2020 te zien en duurt tot 28 februari 2021.

“The Rolling Stones Exibition ‘Unzipped’ is opening in Groningen in november”, vertelt Mick Jagger. “We’ve added some new items and experiences. I hope you come and see it and enjoy yourself.”

The Rolling Stones – Unzipped

The Rolling Stones – Unzipped toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

Ook wordt een link gelegd naar The Rolling Stones in Nederland. Fans kunnen in de tentoonstelling door de unieke erfenis van de band reizen, eindigend met een speciaal slotmoment waarin de bezoeker in een iconische Stones-ervaring beleeft via de multidimensionale Dolby Atmos Sound-technologie, gefaciliteerd door PMC (The Professional Monitor Company).

Tickets zijn te koop vanaf 1 oktober om 10 uur via www.rollingstonesgroningen.nl. Het museum verruimt gedurende de expositie de openingstijden van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden