Tickets voor Martinitoren nu ook online te bestellen

Foto: Deon Prins

Belangstellenden voor een bezoek aan de Martinitoren, één van de trekpleisters van Groningen, kunnen nu ook online tickets bestellen. Tot voor kort konden bezoekers alleen per telefoon een reservering maken en bij de balie van de Groningen Store/VVV een ticket kopen.

Via een online ticketingsysteem is het nu mogelijk om tickets te bestellen voor een 45-minuten durende tour onder begeleiding van een torenwachter.

Ticketingsysteem

Op de pagina www.visitgroningen.nl/martinitoren kunnen de online tickets worden besteld en betaald. Er kan geboekt worden in 11 talen en er kan worden afgerekend in maar liefst 15 verschillende valuta, wat het voor buitenlandse bezoekers eenvoudiger maakt om te bestellen. Het online ticketingsysteem is in samenwerking met Tiqets.com tot stand gekomen.

Het online reserveren van de Martinitoren is de eerste stap in de ambitie van Marketing Groningen om het vrijetijdsaanbod van Groningen online te ontsluiten en boekbaar te maken.

Toegang Martinitoren

Vanwege de corona-maatregelen kan alleen onder begeleiding van een gids de toren worden beklommen. Per rondleiding kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Voor de rondleidingen moet worden gereserveerd. De rondleidingen worden in het Nederlands en/of Engels gegeven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden