Rooie Rinus en Pé Daalemmer naar De Oosterpoort

Pé en Rinus.
Foto: SPOT Groningen

Rooie Rinus en Pé Daalemmer komen donderdag 10 september naar De Oosterpoort in Groningen. Dit jaar staan Peter de Haan en Frank den Hollander, beter bekend als Rooie Rinus en Pé Daalemmer, veertig jaar op het podium. Het duo viert het jubileum op gepaste afstand met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

De afgelopen jaren waren hectisch voor Peter en Frank. Zo speelden ze in een uitverkochte Vera, tussen grootheden als Doe Maar en The Pretenders op Retropop en waren ze een veel geziene gast op de Zwarte Cross.

‘Viering 40 jaar vriendschap en muziek’

Daarna werd het om tijd na te gaan denken over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Het was de bedoeling om begin dit jaar de cafés en dorpshuizen af te gaan, zodat het publiek kon kennismaken met nieuw materiaal, natuurlijk afgewisseld met de oude bekende hits. Helaas moet het allemaal even anders vanwege de coronacrisis. Ze slaan terug met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

Pé & Rinus Anderhalvemetersessies!

De mannen kijken in deze sessies terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook genoeg nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen, al is het dan met anderhalve meter tussenruimte, over dat podium te rauzen. Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden