Ronnie Flex met ‘Ronnie gaat naar huis’ naar De Oosterpoort

Foto: SPOT Groningen

Ronnie Flex komt donderdag 12 november met twee intieme muziekvoorstellingen naar De Oosterpoort in Groningen. Daarbij neemt Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op en vertelt Ronnie zijn verhaal.

Vanaf september toert Ronnie Flex met zijn nieuwe voorstelling ‘Ronnie gaat naar huis’ langs Nederlandse theaters.

Ronnie Flex

Ronnie Flex groeide de afgelopen vijf jaar uit tot één van de grootste artiesten van Nederland. Hij stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand geprezen voor zijn unieke talent als rapper, zanger en producer.

Ook zat er een schaduwkant aan het grote succes. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen.

Vervolgens brak het coronavirus uit en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Dat resulteerde in ‘Ronnie is weer thuis’.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Tijdens de intieme muziekvoorstelling kom je bij Ronnie op visite en krijgt de bezoeker een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

De aanvang is om 19.00 uur en om 21.30 uur.

Voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden