SPOT Groningen presenteert Summer Stage: een zomer vol theater en muziek

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ ZanderZ

SPOT Groningen presenteert een zomerprogramma vol theater en muziek onder de noemer ‘Summer Stage’.

Het speciale zomerprogramma biedt klassiek en cabaret, toneel en muziek.

Eerste namen Summer Stage

De eerste namen voor Summer Stage zijn inmiddels bekend. Zo brengen Bert Visscher en Reinout Douma samen met het strijkkwartet van het Noordpoolorkest zes avonden op rij, twee keer per avond, verhalen en muziek voor een klein publiek. Het Noord Nederlands Toneel speelt dertien keer de voorstelling De Poolse Bruid.

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen terecht bij de lunchbreak concerten en bij het Noord Nederlands Orkest. Verder zijn er avonden met Rosa da Silva, Akwasi, Arjen Lubach, Altin Gün, Ko van den Bosch, Izaline Calister, is er een filmvertoning van Eefje de Visser, klapstoelcabaret en zijn er backstage tours voor een uniek kijkje achter de schermen.

Aangepast genieten

Geïnteresseerden kunnen alleen online een kaartje kopen voor één van de programma’s van Summer Stage en blijven tijdens het applaus verplicht op hun stoel zitten. Door een aangepast zaalontwerp en stoelenplan is het desondanks toch mogelijk om binnen de richtlijnen van overheid en RIVM te genieten van een middag of avondje uit.

Bij veel voorstellingen en concerten is het mogelijk om van tevoren een hapje te eten in het streetfood restaurant in de zomers ingerichte binnentuin.

“Na bijna 200 voorstellingen en concerten te hebben moeten annuleren of verplaatsen, is de organisatie blij om de deuren van De Oosterpoort de komende zomer te kunnen openen”.

Het voorlopige programma – dat nog verder wordt uitgebreid – is te vinden op www.spotgroningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden