Streekmarkt Verhildersum start weer op zaterdag 20 juni

Foto: Verhildersum Leens

Streekmarkt Verhildersum gaat zaterdag 20 juni weer van start op Landgoed Verhildersum. In maart, april en mei kon de markt helaas niet doorgaan, vanwege de veiligheidsmaatregelen rond Corona.

De markt vindt plaats op het voorterrein van de borg. Vanaf nu is de markt er weer elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Streekproducten in alle soorten

Op de Streekmarkt Verhildersum kunnen mensen als vanouds terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag de verhalen over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven.

Ook de exposities van Geurt Busser en ‘Borgheer, Boer en Landarbeider’ te bezoeken

Ook is de expositie van waddenschilder Geurt Busser in het Koetshuis te bezoeken, evenals de borg en de museumboerderij. In de boerderij is de expositie ‘Borgheer, Boer en Landarbeider’ te zien, over hun heel verschillende levens in de 19e eeuw. Bezoekers ontdekken hier wat de enorme verschillen tussen arm en rijk toen betekenden.

Ons Schathoes is ook weer geopend, voor een versnapering of stevige lunch.

‘De markt kan bezocht worden mits iedereen goed 1,5 meter afstand houdt en ook de andere maatregelen opvolgt’, aldus Streekmarkt Verhildersum.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden