Promotiedagen presenteert online event!

Foto: Archief De Redactie

De 33e editie van de Promotiedagen, dé verbindende factor in zakelijk Noord-Nederland gaat dit jaar niet door door de coronacrisis. De 34e editie van de Promotiedagen zal een jaar worden opgeschoven.

‘Natuurlijk zouden we al onze deelnemers en bezoekers het liefst weer zien in november, maar de situatie rondom grootschalige evenementen is nog steeds onzeker,’aldus de organisatie.

Promotiedagen LIVE

In plaats daarvan vinden de Promotiedagen LIVE plaats dit jaar. Op 10 november vindt de virtuele beurs van ondernemend Noord-Nederland plaats. Het heeft alle features die je van een Promotiedagen mag verwachten, met virtuele stands, live-sessies met interessante presentaties en interviews, rondetafelgesprekken, één-op-één chat- en videomogelijkheden, gerichte netwerkcarrousels, afspraakmodules en nog veel meer.

Op 11 november 2020 vindt een fysieke bijeenkomst plaats met trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonck, volgens de, op dat moment, geldende richtlijnen van het RIVM.

Binnenkort worden de mogelijkheden gepresenteerd als standhouder aan Promotiedagen LIVE.

“Dit jaar belooft een unieke en onvergetelijke editie van de Promotiedagen te worden, die je zeker niet mag missen”. De organisatie gelooft in de kracht van het Noorden. “Alleen door samen te werken komen we door de huidige crisis heen”.

Promotiedagen LIVE is het eerste onderdeel van het plan waarmee de organisatie wil terugkeren naar “normaal”. Na bovengenoemde evenementen volgt in het voorjaar van 2021 een nader te bepalen netwerkevent om vervolgens op 9 en 10 november 2021 de 34e editie van de Promotiedagen in Martiniplaza te laten plaatsvinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden