‘Op vakantie in huis’

Foto: © Nathalie Hogendoorn

‘Op vakantie in huis’ is een online activiteitenprogramma met 6 weken leuke activiteiten, speciaal voor gezinnen die thuis blijven deze zomervakantie. Het programma biedt leuke activiteiten, recepten en verrassende tips.

De zomervakantie zal voor velen dit jaar anders verlopen dan andere jaren door de coronacrisis. Niet even spontaan naar het zwembad of naar de camping met een activiteitenprogramma.

Initiatiefnemer van het programma is Nathalie Hogendoorn. “‘Op vakantie in huis’ is een nieuw online initiatief voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. In de portal staat voor 6 weken vermaak online, zoals workshops, muziekinstrumenten leren bespelen, buitenspel-activiteiten, recepten en kijk-, lees- en luistertips. Vergelijk het met het prikbord op een camping: een vol activiteitenprogramma en je kiest zelf uit waaraan je aan deelneemt”, aldus Nathalie Hogendoorn.

‘Op vakantie in huis’

Tijdens het programma ‘ga je mee op reis’. Iedere week staat een nieuw vakantieland op het programma. Van Spanje tot Frankrijk, maar ook buiten Europa. Muziek, tradities en recepten dragen bij aan het vakantiegevoel. Iedere week heeft een nieuw thema. Het programma biedt een digitale uitleg. Dagelijks kan gekozen worden uit drie activiteiten.

Een greep uit de activiteiten is onder meer dansles, een muziekinstrument bespelen, freerunning, spelletjes voor binnen en buiten, heerlijke vakantierecepten, opdrachten met oude vakantiefoto’s en knutsel-, film-, boeken- en muziektips.

Het programma biedt activiteiten geschikt voor het hele gezin voor alle leeftijden en met kinderactiviteiten in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. Een alternatief voor de kidsclub op de camping, een hit voor thuis óf mee op reis.

Het programma kost 49 euro. De activiteiten zijn vanaf 4 juli online beschikbaar.

Met het programma haal je het vakantiegevoel toch in huis.

Kijk voor alle activiteiten en meer informatie: www.mcnathalie.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden