Een voorproefje van The Body Buddy Kookboek

Foto: door Lyuda Stinissen , design door Feikje Boertjens

Hét kookboek voor vrouwen ‘The Body Buddy Kookboek – Grip op je gewicht met recepten op maat’, die op een verantwoorde manier willen afvallen zonder daarbij veel van hun huidige voedingspatroon te moeten afwijken komt binnenkort uit!

Bij afvallen gaat het om calorieën. Minder calorieën tot je nemen dan dat je er verbruikt is de belangrijkste voorwaarde om af te vallen. Maar lekker eten en toch afvallen kan met het unieke concept van Esther de Boer.

In vijf stappen stel je met behulp van Esther haar kookboek een persoonlijke en realistisch doel. Het kookboek bestaat uit zes categorieën die je hele dag vullen: van ontbijt tot avondsnack. Alle recepten binnen een categorie bestaan uit dezelfde hoeveelheid calorieën. Doordat bijvoorbeeld alle diners uit 500 kcal bestaan, maakt het niet uit of je voor de wraps kiest, een rijstrecept of voor een heerlijke pasta, het resultaat blijft hetzelfde.

Je hoeft geen vast voedingsschema te volgen, je kiest gewoon maaltijden die bij je huidige voedingspatroon passen. Daardoor is er alle ruimte om een menu samen te stellen dat bij jou past en met ingrediënten te werken die jij lekker vindt. Dat is volgens Esther de Boer de meest effectieve manier van blijvend afvallen.

Hieronder is alvast een voorproefje van een dagmenu te zien, zoals dat binnenkort verschijnt in het kookboek. Naast het ontbijt, de lunch, het diner en het tussendoortje blijven 100 calorieën over voor drinken.

Dagmenu

Ontbijt

Lunch

Diner

Tussendoortje

Avondsnack

 

De recepten hebben een standaardafwijking van 20 calorieën. De ontbijtrecepten zitten bijvoorbeeld tussen de 290 en 310 calorieën, de lunchrecepten tussen de 340 en 360.

Binnenkort is het kookboek met een uniek concept te ‘pre-orderen’. Kijk voor meer informatie: www.thebodybuddy.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen