Eerste informatiebijeenkomst Groningen woont SLIM in Hoogkerk

Foto: De Redactie

Ruim dertigduizend woningeigenaren ontvangen het komende jaar een uitnodiging voor advies om energiebesparende maatregelen te nemen in huis. Dat gebeurt tijdens een informatiebijeenkomst in hun wijk.

Elke maand staat een andere wijk centraal. Dit is initiatief van Groningen woont SLIM, het energieloket van de gemeente Groningen.

De eerste bijeenkomst start deze maand op dinsdag 26 maart in het Dorpshuis Hoogkerk aan de Zuiderweg 70-4.

Informatiebijeenkomst

Ruim tweeduizend woningeigenaren in Hoogkerk, Leegkerk, Dorkwerd en De Buitenhof hebben een uitnodiging gekregen voor de wijkbijeenkomst. Bewoners kunnen hier vragen stellen over verduurzaming en welke maatregelen geschikt zijn om energie te besparen, zoals isolatie, ander glas, warmtepompen en zonnepanelen.

Online advies

Wie niet bij de bijeenkomst kan zijn, maar wel een vrijblijvend advies wil ontvangen, kan een Quickscan doen op www.groningenwoontslim.nl/advies. Daarbij ontvangt de eigenaar een rapport met geschikte maatregelen voor het verduurzamen van zijn huis. Het rapport is inclusief de kosten en opbrengsten van de duurzame maatregelen en welke CO2-besparing dit oplevert.

Kijk voor meer informatie op www.groningenwoontslim.nl/hoogkerk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden