Inschrijving Collectieve inkoopactie Energie verlengd

Foto: De Redactie

De inschrijftermijn voor de Collectieve inkoopactie Energie van de gemeente is verlengd tot 18 december.

Ruim 800 huiseigenaren hebben offertes voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zonnepanelen en warmtepompen aangevraagd. Voor de zonnepanelen is de belangstelling het grootst. Er komen ook veel vragen binnen bij het Energieloket. Om deze te beantwoorden en de woningeigenaren de kans te geven mee te doen aan de actie, is de inschrijftermijn verlengd.

Webinars

Er zijn drie webinars met meer informatie:

  • 1 december om 19.30 uur – alles over isoleren;
  • 1 december om 20.30 uur – alles over warmtepompen;
  • 3 december om 20.00 uur – alles over zonnepanelen.

Inschrijven kan via https://energieloket-groningen.nl/activiteiten/

Het Energieloket en de inkoopactie

Het Energieloket is een samenwerking van de Gemeente Groningen en Energiecoöperatie Grunneger Power. De gemeente Groningen wil in 2035 CO2 neutraal en aardgasvrij zijn. Om huiseigenaren te stimuleren energie te besparen en de energietransitie te bevorderen, is het Energieloket opgericht.

De bedrijven die meedoen aan de inkoopactie zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Door de vraag van iedereen te bundelen, is het inkopen goedkoper.

Inschrijven

Inschrijven of meer weten over de inkoopactie kan via www.energieloket-groningen.nl/inkoopactie. Informatie over de inkoopactie is ook te krijgen via de telefonische helpdesk van het energieloket: 050 2050435.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen