Ellie Lust te gast bij de Hanze Collegetour

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/Richard Broekhuijzen

Politievrouw Ellie Lust is donderdagmiddag 24 mei te gast bij de ‘Hanze Collegetour’ van Hanzehogeschool Groningen. De politievrouw wordt door studenten, docenten en publiek bevraagd over haar vele activiteiten in binnen- en buitenland en met name over het thema veiligheid.

Ellie Lust

Nederland leerde Lust kennen in 2005 toen ze haar opwachting maakte in Opsporing Verzocht. In 2016 was ze te zien in het programma Wie is de Mol? als een van de deelnemers.

Afgelopen maand startte Ellie op Patrouille, haar eerste eigen programma op televisie. Ellie Lust werd geboren in Amsterdam, werkte ruim twintig jaar als politievrouw en is momenteel woordvoerder bij bureau communicatie van de Amsterdamse politie.

Collegetour

Tijdens de collegetour vertelt Ellie over veiligheid in het algemeen. Daarna is er een meet & greet.

Kaartverkoop voor deze collegetour gaat via de site van de Hanzehogeschool: klik hier. De kosten van een kaartje zijn vijf euro.

De Hanze Collegetour start op donderdagmiddag 24 mei om 15.30 uur in het Atrium van de Van OlstToren aan het Zernikeplein 7 in Groningen en duurt tot ca. 18.00 uur.

De opbrengst van de lezing gaat naar Stichting Leergeld, een van de goede doelen tijdens het lustrumjaar.

Lustrumjaar

De collegetour met Ellie Lust is een van de activiteiten in het lustrumjaar van de Hanzehogeschool Groningen. Dit jaar is het precies 220 jaar geleden dat aan de Academie van Teeken-, Bouw- en Zeevaartkunde de eerste les werd gegeven. Om dat te vieren organiseert de HG in de periode van januari tot en met mei diverse activiteiten.

De lustrumperiode staat in zijn geheel in het teken van EmpoWErMEent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen