Ruimere openingstijden Groninger Forum Bibliotheek

Foto: De Redactie

De openingstijden van de Bibliotheek in het centrum van Groningen zijn verruimd vanaf het begin van het nieuwe jaar.

De locatie aan de Oude Boteringestraat is elke doordeweekse dag vanaf 9.00 uur geopend sinds maandag 2 januari. Op zaterdag gaan de deuren een uurtje eerder open én een uur later dicht.

Bezoekers kunnen op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur terecht in de bibliotheek. De zondag blijft gelijk van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op doordeweekse dagen van maandag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 18.00 en op donderdag tot 20.00 uur.

Klantvriendelijk

De nieuwe openingstijden zijn in stijl met het nieuwe boetevrije abonnement, dat 1 december werd gelanceerd en dat het lidmaatschap klantvriendelijker en gemakkelijker maakt.

Naast de locatie in het centrum wordt ook in de wijklocaties geëxperimenteerd met ruimere openingsuren. De openingstijden van alle locaties zijn terug te vinden op de website van het Groninger Forum.

Locaties

In het centrum zijn twee locaties: de bioscoop aan het Hereplein en de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat. Daarnaast is het Groninger Forum te vinden in de wijkvestigingen in Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen