Melanie C presenteert Music Moves Europe Talent Awards Ceremony 2021

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ Sven Mandel

De Music Moves Europe Talent Awards ceremonie wordt volledig digitaal als onderdeel van het online programma van ESNS (Eurosonic Noorderslag).

De winnaars van deze jaarlijkse Europese prijs voor populaire en hedendaagse muziek worden vrijdag 15 januari, vanaf 20.00 uur bekend gemaakt. De ceremonie wordt gepresenteerd door de Britse artiest Melanie C, voormalige Spice Girl.

In totaal zijn er 16 buitengewone artiesten, uit 16 Europese landen genomineerd voor de Music Moves Europe Talent Awards 2021, waaronder de Nederlandse zangeres Rimon.

De genomineerden zijn:

Alyona Alyona (ua)
Bratři (cz)
Calby (dk)
Crystal Murray (fr)
Inhaler (ie)
Julia Bardo (it)
Lina_Raül Refree (pt)
Lous and The Yakuza (be)
Melenas (es)
Mero (de)
My Ugly Clementine (at)
Nea (se)
Rimon (nl)
Sassy 009 (no)
Squid (uk)
Vildá (fi)

De ceremonie en het randprogramma zullen plaatsvinden in het digitale poppodium Nite Hotel (www.nitehotel.nl/MMETA).

De Music Moves Europe Talent Awards zijn ontworpen om de internationale carrières van opkomende Europese artiesten te versnellen en om bij te dragen aan de creativiteit, diversiteit en het concurrentievermogen in de Europese muzieksector.

Deze prijs wordt medegefinancierd door het Creative Europe programma. De winnaar van de Public Choice Award zal worden aangekondigd door de Europese Commissaris van Innovatie, Onderzoek, Cultuur, Onderwijs en Jeugd, Mariya Gabriel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen