Martini Ziekenhuis houdt voorlopig vast aan coronamaatregelen

Foto: CC BY 2.0/Wikipedia Commons/ Bert from Netherlands

Ziekenhuizen doen vooralsnog niet mee aan de landelijke versoepeling van coronamaatregelen. Mondkapjes blijven verplicht en 1,5 meter afstand houden blijft ook de komende tijd nog de norm, laten diverse ziekenhuizen weten.

Ook in het Martini Ziekenhuis wordt voorlopig vastgehouden aan de bestaande coronamaatregelen. “In het Martini Ziekenhuis willen we onze (kwetsbare) patiënten zoveel mogelijk beschermen. Ook vinden we het belangrijk om de besmettingen onder onze zorgprofessionals zo laag mogelijk te houden”, aldus het ziekenhuis. Ook vraagt het ziekenhuis om de handen te desïnfecteren en een medisch mondneusmasker te dragen. Daarnaast houdt het ziekenhuis vast aan de anderhalve meter en vraagt mensen zoveel mogelijk zonder begeleiding naar het ziekenhuis te komen.

De afspraken voor het bezoeken van patiënten blijven voorlopig ook hetzelfde. Mensen met klachten die passen bij het coronavirus en mensen die een positieve (zelf)test hebben gedaan, wordt gevraagd niet op bezoek te gaan in het ziekenhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen