FC Groningen speelt gelijk tegen Feyenoord

FC Groningen heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Feyenoord. Het werd 1-1.

In de beginfase van de wedstrijd was het balbezit voor Feyenoord, echter na een kwartier spelen schoot Ajdin Hrustic van buiten het strafschopgebied hard op de paal.

Na ruim een half uur spelen kwam FC Groningen op achterstand door een goal van Sinisterra na een counter. Dit was tevens de ruststand.

Na een kwartier spelen in de tweede helft kreeg Groningen een strafschop, nadat Mike te Wierik onderuit gehaald werd door Toornstra in het zestien meter gebied. Memisevic schoot vervolgens de gelijkmaker rustig in de hoek.

In de blessuretijd was er een wereldredding van doelman Padt, die een kopbal van Steven Berghuis tegenhield.

FC Groningen staat op de negende plaats in de eredivisie met 21 punten.