Donar verliest van Pinar Karsiyaka

Donar heeft woensdagavond de tweede wedstrijd in de FIBA Europe Cup verloren. Het werd 77-57 tegen Pinar Karsiyaka, de huidige koploper van de Turkse competitie.

Donar startte het eerste kwart goed en kwam met 2-7 voor, maar na vijf minuten was het over, meldt Donar.

Het eerste kwart eindigde in 16-11. In het tweede kwart kon Donar nog bijblijven, maar kon niet meer op voorsprong komen. Bij rust was de stand 33-27. In het begin van het derde kwart kwam Donar nog op 34-32, echter drie minuten later was het gat opneens dertien punten. Het stond 56-39 aan het eind van het derde kwart. In het laatste kwart wist Donar niet meer dichterbij te komen.

Topscorers bij Donar waren Shane Hammink met 12 punten en Matt Williams met 11 punten.

Volgende week woensdag 6 november speelt Donar de uitwedstrijd tegen Spirou Basket in Charleroi in de Europe Cup.