FC Groningen wint van Willem II

FC Groningen won zaterdagavond met 2 – 1 in de Euroborg na een moeizame wedstrijd.

Bij Groningen ontbraken Michael de Leeuw en Rasmus Lindgren, meldt FC Groningen.

Mimoun Mahi maakte in de 24ste minuut de 1 – 0, op aangeven van Rusnak. Groningen startte de wedstrijd afwachtend, maar had het overwicht in de eerste helft.

Na rust had Willem II meer balbezit, maar zorgde niet echt voor doelgevaar. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd schoot Etiënne Reijnen de bal in eigen doel na een corner.  Een minuut later passeerde invaller Danny Hoesen met een prachtige boogbal uit de draai de te ver voor zijn doel staande Lamprou. Eindstand 2 – 1.

FC Groningen heeft nu 13 punten uit negen wedstrijden en staat voorlopig op de achtste plek op de ranglijst.

Komende donderdag speelt FC Groningen uit tegen FC Slovan Liberec in de Europa League.