FC Groningen verliest in laatste minuten

FC Groningen heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen PSV met 1-2 verloren.

In de eerste helft creƫerde FC Groningen een aantal kansje, terwijl PSV nog geen grote kansen had.

Vlak voor rust krijgt de FC een penalty na een overtreding op Chabot. Memisevic benutte de strafschop: 1-0 voor Groningen.

Op slag van rust maakte Malen echter de gelijkmaker voor PSV. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft waren er een aantal kansen voor PSV. Onder andere een kopbal van De Jong weet Padt met zijn handen weg te werken. Ook een bal van Lozano werd door Padt gered. Cassierra kreeg ook een kans maar benutte deze niet.

In de 86e minuut maakte Dumfries tegen de verhoudingen in de 1-2 voor PSV. Ondanks wissels voor Groningen van Antuna en Moreira voor Cassiera en Handwerker en 2 minuten extra tijd, verloor Groningen alsnog.

Groningen staat op de 18e plaats in de eredivisie met vier punten uit tien wedstrijden. Aanstaande vrijdag 2 november speelt FC Groningen de uitwedstrijd in Rotterdam tegen Excelsior.