Oefenduel FC Groningen tegen Werder Bremen eindigt in gelijkspel

De oefenwedstrijd van FC Groningen tegen Werder Bremen eindigde zondagmiddag in een 0-0 gelijkspel.

In het eerste kwartier van de wedstrijd belandde een schot van Jesper Drost naast het doel en ook een schot van Ritsu Doan belandde op de vuisten van doelman Pavlenka. Ook Tom van Weert was in de eerste helft dichtbij een treffer.

Doelman Sergio Padt redde na rust tweemaal zijn ploeg, meldt FC Groningen. Padt reageerde alert na een toegekende vrije schop, die middenvelder Josh Sargent één op één met de keeper zette. Ook een kopbal van dezelfde Salgent werd met een snelle reflex op gereageerd, waardoor de bal via de lat over het doel ging.

FC Groningen speelt volgende week zaterdag om 17.00 uur de laatste oefenwedstrijd tegen het Franse Caen, uitkomend in de Ligue 1, op Sportpark de Koepel in Haren.