‘Donar staat op finalepunt’

Voor Donar staat het 3-0 in de halve finale van de play-offs, na opnieuw de wedstrijd gewonnen te hebben zaterdagavond van Forward Lease Rotterdam. Het werd 98-74 in MartiniPlaza.

Rotterdam begon met een voorsprong en het eerste kwart eindigde met 14-15. Tot aan de rust waren er nog kansen voor Forward Lease maar na het tweede kwart stond het Bradford Burgess maakte het verschil met maar liefst 8 rake driepunters. Na het derde kwart stond het 69-54. In het laatste kwart werd het uiteindelijk 98-74.

Topscorers bij Donar waren Bradford Burgess met 30 punten, Arvin Slagter met 14 punten en Sean Cunningham met 12 punten.

De stand in deze ‘best of seven’ serie is nu 3-0. Als Donar de volgende wedstrijd komende dinsdag wint in Rotterdam dan staan de Groningse basketballers in de finaleserie.