Gelijkspel in duel FC Groningen vs Heerenveen

FC Groningen heeft zondagmiddag gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen Heerenveen. Het werd 1-1 in het Abe Lenstra stadion.

Michel Vlap zette voor rust in de 30e minuut de 1-0 op het scorebord voor Heerenveen. In de tweede helft zorgde Tom van Weert met een kopbal op aangeven van Mimoun Mahi in de 54e minuut voor de gelijkmaker.

Ondanks meerdere kansen, onder meer door een bal op de paal van Van Weert bleef de wedstrijd steken op 1-1.

Stand in Eredivisie

FC Groningen staat na het gelijkspel op de dertiende plaats in de eredivisie met 30 punten uit 30 wedstrijden. Groningen staat met punten gelijk met Willem II en NAC Breda, alleen hebben Willem II en NAC Breda een slechter doelsaldo. De drie ploegen hebben vier punten meer dan nummer zestien Roda JC.

Zondag 15 april speelt FC Groningen thuis tegen Roda JC om 14.30 uur.