GHHC start zaalseizoen met overwinning en nederlaag

De hockeysters van GHHC zijn het zaalseizoen zondag in de hoofdklasse begonnen met een gewonnen en een verloren wedstrijd.

De eerste wedstrijd tegen Nijmegen wonnen de dames met 4-2. De tweede wedstrijd van de dag werd met 2-1 verloren van Oranje Rood.

Winst op Nijmegen

Na 27 minuten spelen stond GHHC al met 3-0 voor, onder andere door twee doelpunten uit een strafcorner door Florentine Blom.
In het slot

Ellemiek Koenders van Nijmegen maakte twee minuten later de 3-1. Klaartje de Bruijn scoorde vervolgens in de 35e minuut. De eindstand werd een minuut later bepaald door Klaartje Mientjes vanuit een strafcorner.

Verlies van Oranje-Rood

Bij de tweede wedstrijd maakte Jasmijn Pouw in de tweede minuut de openingstreffer voor GHHC, maar een minuut later werd de gelijkmaker gemaakt door Donja Zwinkels voor Oranje-Rood. De wedstrijd werd beslist in de 39e minuut door een goal van Yibbi Jansen vanuit een strafcorner.

GHHC staat op de vierde plaats met 3 punten uit twee wedstrijden.