FC Groningen speelt gelijk na achterstand

FC Groningen heeft zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam. Groningen keek voor de rust aan tegen een snelle 2-0 achterstand, maar bracht de stand terug tot gelijkspel door goals van Ruben Jenssen en Mimoun Mahi.

Na acht minuten spelen scoorde Paco van Moorsel de 1-0 voor Sparta. Opnieuw was het Sparta na 9 minuten spelen die dankzij Calero de 2-0 maakte.

Jenssen zorgde na 21 minuten voor de aansluitingstreffer en Mimoun Mahi zorgde 1 minuut voor rust voor de gelijkmaker.

Na rust werd er niet meer gescoord. Juninho Bacuna kreeg in de 52e minuut een rode kaart na een forse overtreding op Mart Dijkstra.

Na 23 speelronden staat FC Groningen nu tiende op de ranglijst van de Eredivisie.

Zaterdagavond 25 februari speelt FC Groningen thuis tegen FC Utrecht.