Hockeydames GHHC eindigen als tweede van Nederland

Finale zaalhockeywedstrijd GHHC - Amsterdam.

De hockeysters van GHHC hebben zaterdagavond de finalewedstrijd tegen Amsterdam met 6-4 verloren. Na de promotie vorig jaar eindigen de hockeydames van GHHC in de hoofdklasse zaalhockey als tweede van Nederland.

Na vier minuten spelen maakte Felice Albers de 1-0 voor Amsterdam. Willemijn Bos van GHHC scoorde de gelijkmaker in de 7e minuut. Julia Müller zette Amsterdam in de 9e minuut op, maar in de 13e minuut maakt Jorien Werumeus Buning de gelijkmaker. Laura van Heugten bepaalt de ruststand op 3-2 voor Amsterdam.

Julia Müller scoorde na rust drie keer voor Amsterdam, Jorien Werumeus Buning maakte nog een goal voor de Groningse hockeyclub en Willemijn Bos zette vlak voor het einde van de wedstrijd de 6-4 op het scorebord.