Politie toont beelden overval Dierenriemstraat

Foto: De Redactie

De politie heeft een foto en video vrijgegeven van de overval op maandag 16 september in een winkel aan de Dierenriemstraat in de wijk Paddepoel.

Rond 7.00 uur arriveerden twee personeelsleden bij de winkel. Op het moment dat zij naar binnen wilden gaan stond er plotseling een gewapende en gemaskerde persoon achter hen. De man dwong hen om naar binnen te gaan, meldt de politie.

De overvaller dwong onder bedreiging van een vuurwapen de kluisruimte te openen en eiste geld. Nadat de overvaller geld buit had gemaakt vluchtte hij het pand uit.

Direct na de overval werd een burgernet oproep gedaan. Meerdere politie eenheden zochten in de omgeving van de winkel naar de verdachte. De dader werd niet aangetroffen.

De bewakingscamera in de winkel maakte opnames van de verdachte. De politie wil graag weten wie dit is. Het gezicht is niet goed zichtbaar, maar zijn signalement en kleding wel.

De politie vraagt mensen die de overvaller herkennen te bellen met 0900-8844 of anoniem via stichting Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen