Drie aanhoudingen na verlaten plaats aanrijding

Foto: Publiek Domein

Vrijdagavond zijn een 29-jarige vrouw uit Musselkanaal en twee mannen van 31 en 34 jaar oud uit Groningen aangehouden op de Kraanvogelstraat voor het verlaten van de plaats na een verkeersongeval.

De politie kreeg vrijdagavond de melding dat er een aanrijding was geweest op de E T A Thuessinklaan. Hierbij zouden twee geparkeerde auto’s zijn aangereden waarna de bestuurder er vandoor was gegaan in zijn auto.

Agenten troffen de auto geparkeerd aan in de Kraanvogelstraat. Een oplettende buurtbewoner vertelde dat er twee mannen in de auto hadden gezeten en weg waren gelopen bij de auto.

Kort hierna kwamen de 29-jarige vrouw en 31 en 34-jarige mannen bij de auto. Door een van de mannen en de vrouw werd beide aangegeven dat zij als bestuurder hadden opgetreden. Hierop werd hun medegedeeld dat ze waren aangehouden voor het verlaten plaats van een ongeval.

De 31-jarig man probeerde hierop met twee flesjes bier de agenten te slaan om zo zijn aanhouding te voorkomen. De agenten wisten door  pepperspray te gebruiken de verdachte onder controle te krijgen en te boeien.

Hierna zijn alle drie de verdachten overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen