Politie: Oproep aan afzender dreigmail aan Werkman Stadslyceum zich te melden

Foto: Google Maps

De politie roept de afzender van een dreigmail aan het H.N. Werkman Stadslyceum op zich te melden. Ook vraagt de politie getuigen en mensen die meer informatie hebben contact op te nemen.

Donderdagochtend werd het H.N. Werkman Stadslyceum aan de Nieuwe Sint Jansstraat in Groningen uit voorzorg ontruimd nadat een dreiging, gericht aan de school was ontvangen. De lesdag van de school ging online verder.

Ook kwam de politie voor de zekerheid op het Werkman VMBO aan de Kluiverboom in Groningen geweest, omdat de naam van deze school deels overeenkomt met Werkman Stadslyceum.

Over de inhoud van de dreiging kunnen geen details gegeven worden, meldt de politie, omdat de recherche momenteel druk bezig is met het onderzoek naar de achtergronden Tot nu toe is er nog niemand aangehouden in relatie tot deze melding.

Het onderzoek gaat nog verder en daarom zullen ook de lessen van het Werkman Stadscollege vrijdag nog online plaatsvinden.

Informatie en getuigen

De politie roept degene die de dreigmail heeft verstuurd of mensen die de afgelopen dagen iets gehoord dat mogelijk te maken heeft met deze dreiging contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem. Anoniem melden kan via telefoonnummer 0800-7000 of via het tipformulier op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen