Festival Art Carnivale gaat vandaag los bij Schildmeer

Foto: Google Maps

Het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival ‘Art Carnivale’ is deze zomer voor de 8ste keer te vinden in het fraaie strandpark bij het Schildmeer in Steendam.

De thematiek wordt ook dit jaar creatief geïnspireerd door de jaargang; namelijk het festival Art Carnivale dat voor de 8ste keer gehouden wordt, het getal van oneindigheid. ‘Oftewel: ga mee naar de sterren en daar voorbij!’

Het programma van het familiefestival bestaat uit een groot aantal bijzondere artiesten, kunstenaars en vermaak voor alle leeftijden. Het festival biedt 4 podia en tussen de voorstellingen is er divers muzikaal en theatraal vermaak. Ook het Magical Dustmen Vaudeville Theatre is opnieuw van de partij, ‘eigenlijk een volwaardig festival in een festival.

De creatieve kunst en streekproductenmarkt biedt nog meer kramerie en op het gehele terrein zijn unieke objecten en kunstwerken te beleven. Op zaterdagavond kan aan het strand na zonsondergang genoten worden van een wervelende show.

Kinderprogramma

Ook zijn er veel veel leuke dingen te doen voor de kinderen: zien, horen, doen en beleven en de knikkerbaan is nog langer…

Programma

Vrijdag: 16:00 uur – 01:15 uur

Het programma concentreert zich vrijdag rondom het horeca terras. De theatrale opening van Art Carnivale is rond 18.00 en wordt gevolgd door een afwisselend muziekprogramma.

Zaterdag: 12:00 uur – 01:30 uur

Vanaf 12.00 uur opent de Art Carnivale Markt 2016 tot 21.00 uur. Ook deze dag zijn er diverse kinderactiviteiten waaronder een krijtkamer, een fietsdraaimolen de Dieromdom, smoothyfietsen, een twisterveld, een spiegelhuis en natuurlijk de grote knikkerbaan.

Het Magical Dustmenplein trapt af rond 13.00 met een afwisselend programma van muziek, theater, dans , cabaret, film en overige leuke activiteiten. Het programma staat verder bol van muziekacts en (straat-)theater over het hele festivalterrein.

Zondag: 12:00 uur – 23:00 uur

Ook op zondag start het festival rond 12.00 met de Art Carnivale Markt 2016 en zijn er diverse kinderactiviteiten waaronder een krijtkamer, schmink, een fietsdraaimolen (de Dieromdom), smoothyfietsen, een twisterveld, een spiegelhuis en natuurlijk de grote knikkerbaan.

Het Magical Dustmenplein trapt af rond 13.00 met een afwisselend programma van muziek, theater, dans,cabaret, film en overige leuke activiteiten en natuurlijk staat het programma verder bol van muzikale acts en (straat-)theater over het hele festivalterrein.

Tussen alle activiteiten door kan lekker gegeten en gedronken worden.

Art Carnivale is GRATIS toegankelijk voor alle leeftijden.

Voor alle informatie en het hele programma: artcarnivale.nl

(Bron: artcarnivale.nl)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen