Pathé Groningen opent woensdag weer met aangepast programma

Foto: De Redactie

De bioscoop van Pathé in Groningen gaat woensdag 30 oktober weer open met een aangepast programma. Dat meldt de bioscoop op haar website in een statement.

‘Voor bezoekers wordt een condoleance-hoek ingericht waar zij hun steunbetuigingen kunnen achterlaten. Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden, worden er deze week geen Halloween of horrortrailers en -uitingen geplaatst op de communicatiekanalen van de bioscoop’, aldus Pathé.

In de afgelopen dagen heeft de bioscoop veel steunbetuigingen ontvangen van onze bezoekers en medewerkers. ‘Dat helpt de nabestaanden en betrokkenen om dit vreselijke verdriet een plek te geven’.

“De afgelopen dagen zijn alle medewerkers van Pathé bezig geweest met het verwerken van het vreselijke drama dat zich heeft afgespeeld in onze bioscoop in Groningen.”

Alle bezoekers van Pathé Groningen die een ticket hadden gekocht voor de periode van afgelopen zaterdag tot en met dinsdag krijgen hun geld terug.

Bij de bioscoop werden afgelopen zaterdag twee schoonmaakmedewerkers aangetroffen, die van het leven werden beroofd. De verdachte werd zondag aangehouden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen