Albert Heijn Paddepoel Groningen gaat twee weken dicht

Supermarkmanager Marije Douwstra van Albert Heijn Paddepoel .
Supermarkmanager Marije Douwstra van Albert Heijn Paddepoel .
Foto: Albert Heijn

Albert Heijn in het Goningse Paddepoel sluit donderdag 1 augustus tijdelijk voor twee weken de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel aan de Dierenriemstraat 122 krijgt het nieuwste concept.

In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met Scan&Go-kassa’s.

De verbouwing vindt binnen de bestaande muren plaats. Supermarktmanager Marije Douwstra: “De winkel wordt helemaal opnieuw ingericht zodat we veel meer verse producten kunnen bieden. Ook kunnen onze klanten in de vernieuwde supermarkt zelf hun boodschappen scannen. Namens alle medewerkers nodig ik iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 14 augustus. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.”

Nieuwste winkelconcept

De metamorfose van Albert Heijn in de Groningse wijk Paddepoel maakt onderdeel uit van een grote verbouwingsoperatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Albert Heijn Paddepoel sluit donderdag 1 augustus om 17.00 uur en heropent feestelijke op woensdag 14 augustus om 12.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen