Eind april en begin mei onderhoudswerk aan Ring West

Foto: Google Maps

Vanaf half april en de meivakantie zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de westelijke ringweg. Hierdoor ondervindt het verkeer hinder.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de bovenste asfaltlaag en vervanging door een nieuwe geluidsreducerende asfaltlaag.

Afsluiting woensdagnacht 17 april

De werkzaamheden beginnen woensdagavond 17 april. De Ring West is tussen het knooppunt N355/N370, vanaf het Vrijheidsplein en de Edelsteenlaan dan ’s avonds en ’s nachts afgesloten. Ook is de afrit Peizerweg aan de oostkant van de westelijke ringweg dan dicht.

Afsluiting Ring West

Ring West is in beide richtingen afgesloten tussen de Edelsteenlaan en de Metaallaan op zondag 28 april en maandag 29 april. Het verkeer wordt omgeleid via de overige ringwegen en via Vinkhuizen.

Eén rijstrook beschikbaar

In de meivakantie zijn van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei verschillende is er op verschillende delen op de Ring West in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. Ook worden er een aantal afslagen en opritten afgesloten, waarbij het verkeer wordt omgeleid.

Ring Oost

Ook vinden er tijdens twee weekenden in mei onderhoudswerkzaamheden plaats aan Ring Oost tussen het Eemskanaal en kruispunt Lewenborg. Er blijft één rijstrook beschikbaar in beide richtingen.

'

Reacties

article
810678
Eind april en begin mei onderhoudswerk aan Ring West
Vanaf half april en de meivakantie zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de westelijke ringweg. Hierdoor ondervindt
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/810678/eind-april-en-begin-mei-onderhoudswerk-aan-ring-west/
2019-04-17T08:50:42+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/04/16183740/ring-west-afslag-edelsteenlaan.jpg
Nieuws