Online stemmen Groningse Ondernemers Challenge vandaag van start

Groningse Ondernemers Challenge Kick-Off.
Groningse Ondernemers Challenge Kick-Off.
Foto: Mariska de Groot

Het online stemmen voor de Groningse Ondernemers Challenge start vanaf vandaag, maandag 24 september tot en met zondag 14 oktober.

De ideeën van de deelnemende ondernemers aan de Groningse Ondernemers Challenge zijn gericht op het gebied van armoede, eenzaamheid of gezondheid.

Ruim 70 aanmeldingen

In de zomer werd de Challenge voor de tweede maal gelanceerd, sindsdien hebben ruim 70 ondernemers een idee ingediend. Na een strenge selectieronde bleven 30 ideeën over. Hiervan hebben er uiteindelijk 24 financiering ontvangen voor hun project.

Twaalf finalisten

Alle plannen zijn beoordeeld aan de hand van vijf criteria. De tien plannen met de hoogste beoordeling zijn automatisch ‘door’ naar de eindronde. Het publiek bepaalt wie de laatste twee finaleplekken mogen innemen.

In totaal maken twaalf projecten kans op drie hoofdprijzen, bestaande uit elk 5.000 euro. De drie winnaars worden bepaald door een vakjury. Het project met de meeste stemmen wordt tevens bestempeld als publiekswinnaar en ontvangt 1.000 euro.

Online stemmen

Via www.groningseondernemerschallenge.nl/ondernemers is een overzicht beschikbaar van alle 30 ondernemers die meedingen naar de publieksprijs.

Doel van de challenge

De challenge is in het leven geroepen om Groningse ondernemers uit te dagen een bijdrage te leveren aan de Groningse samenleving.

Voor meer informatie: www.groningseondernemerschallenge.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen