Vermaat verzorgt straks alle horeca Groninger Forum

Foto: Groninger Forum

Een intentieverklaring voor het partnership van alle horeca in het nieuwe Groninger Forum werd donderdagmiddag ondertekend door Rick Zeelen namens Vermaat en Dirk Nijdam namens het Groninger Forum.

De partijen zijn overeengekomen dat er komend najaar een getekend contract en uitgewerkt horecaconcept ligt voor het café op de begane grond, het café-restaurant op de tiende verdieping en voor het filmcafé op de vijfde verdieping (waarvoor het Groninger Forum met het Amsterdamse bureau &Prast&Hooft het concept ontwikkelde). Ook wordt Vermaat de horecapartner voor de banqueting van events en zakelijke partijen.

Vermaat

Vermaat is een internationale partij die voor ruim 300 opdrachtgevers horeca- en retailconcepten op maat verzorgt. Hiertoe behoren onder meer het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS van het Rijksmuseum, de circulaire hotspot CIRCL aan de Amsterdam Zuidas, de Volvo Ocean Race en het Medisch Centrum Leeuwarden. De basis van Vermaat is een totaalbeleving neerzetten: voor gasten, collega’s, klanten en partners. Vermaat maakt ‘jouw wereld van smaak’. Deze werkwijze sluit uitstekend aan bij de ambities van het Groninger Forum.

‘Ik ben erg blij met deze samenwerking. Vermaat gaat in de horecagelegenheden van ons nieuwe gebouw echt iets bijzonders neerzetten. Met hun ervaring, maatwerk en kwaliteit wordt de horeca niet alleen ondersteunend, maar zeker ook een ideale plek om los te bezoeken’, aldus Quote Dirk Nijdam (algemeen directeur Groninger Forum).

Rick Zeelen (algemeen directeur Vermaat): “Wij zien het Groninger forum als een prachtig verlengstuk van onze huidige locaties. Vermaat wil graag verder groeien in Noord-Nederland en hiermee leggen we een stevige basis. We zien ernaar uit om samen een prachtige horecabeleving neer te zetten voor de verschillende doelgroepen van het Groninger Forum.”

Groninger Forum

Het nieuwe Groninger Forum, achter de Grote Markt in Groningen, wordt een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, met exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, de bibliotheek, horeca, de VVV en Storyworld, het nieuwe Nederlandse museum voor strips, animatie en games. Op de bovenste verdieping komt een restaurant, een dakterras met rooftop cinema en een fantastisch uitzicht over de stad.

Op de foto v.l.n.r.: Ulbo de Sitter (salesmanager Vermaat Groep), Dirk Nijdam (algemeen directeur Groninger Forum) en Rick Zeelen (algemeen directeur Vermaat Groep).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen