Hoge opbrengst benefietdiner Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme

Foto: De Redactie

Studenten van Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme hebben 3.000 euro opgehaald voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Zij organiseerden een benefietdiner op woensdag 13 en donderdag 14 juni hiervoor.

De bereiding van het 4-gangen diner en de bediening werden verzorgd door eerstejaars studenten van de opleidingen tot kok en gastheer/gastvrouw. Zij werden daarbij geholpen door een aantal derdejaars studenten van de Hotelschool. Tijdens het diner werd tevens een veiling georganiseerd. Producten voor zowel de veiling als het diner werden door diverse bedrijven en organisaties kosteloos ter beschikking gesteld.

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

De totale opbrengst van het benefietdiner komt uit op 3.000 euro. Dit bedrag wordt geschonken aan de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om het ziekenhuisverblijf van kinderen aangenamer te maken door in te springen op de behoeften van ouder en kind.

Gezamenlijk succes

Peter Rombout, medewerker bij Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme en medeorganisator, kijkt terug op twee geslaagde avonden: “Ik ben trots op alle studenten die hebben meegeholpen. Iedereen heeft zijn beste beentje voor gezet. Mijn speciale dank gaat uit naar de bedrijven en organisaties die het diner en de veiling mogelijk hebben gemaakt. Samen hebben we het benefietdiner tot een succes kunnen maken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen