Lefier Groningen is verhuisd naar Winschoterdiep

Foto: © Henk Veenstra

Woningcorporatie Lefier Groningen is vanaf vandaag, dinsdag 29 mei gevestigd aan het Winschoterdiep 50. De corporatie heeft hier een bedrijfsruimte in het pand van MyOffice.

Lefier wil betaalbaar en efficiënt blijven werken en met de verhuizing kan de woningcorporatie haar klanten ook in de toekomst goed van dienst zijn.

Vier Lefier-locaties

De maatschappij van nu is steeds in beweging. Dat vraagt volgens de woningcorporatie om een andere manier van werken. Lefier Groningen gaat op haar nieuwe plek flexibel werken in een duurzame werkomgeving. Dit doet de corporatie ook op haar locaties in Stadskanaal, Emmen en Hoogezand. Lefier in Stadskanaal verhuist 11 juni naar een nieuw pand. In Emmen en Hoogezand heeft al een verbouwing plaatsgevonden.

Besparing op huisvesting kantoren

Met de verhuizingen en duurzame verbouwingen bespaart Lefier fors op haar huisvestingskosten. Zo blijft er meer geld over voor het bieden van betaalbare huurwoningen. In alle kantoren van Lefier wordt het energieverbruik sterk verminderd. Bijvoorbeeld door ledverlichting, zonnepanelen, zoneverwarming, warmtepompen en duurzaam isolatiemateriaal van oude jeans.

Lefier bezoeken

Bezoekers kunnen elke werkdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur bij Lefier terecht. ‘s Middags is dat alleen op afspraak. Door wegwerkzaamheden kan het pand op dit moment lastig bereikbaar zijn. De actuele verkeerssituatie is te vinden op www.groningenbereikbaar.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen