Allerzorg organiseert zorgloket voor inwoners Groningen

Foto: Google Maps

Vandaag, op vrijdag 13 april wordt een “zorgloket” georganiseerd in de Albert Heijn van winkelcentrum Paddepoel. Het zorgloket wordt georganiseerd door Allerzorg.

‘Een gezellig praatje maken én vragen stellen op het gebied van zorg thuis?’, dat kan aan het zorgloket van Allerzorg. Tijdens dit informatiemoment nodigen verpleegkundigen van Allerzorg de supermarktbezoekers van Albert Heijn uit om met hen in gesprek te gaan en informeren zij de bezoekers van de supermarkt over de mogelijkheden van zorg thuis.

“Met dit initiatief willen we de zorg als het ware naar mensen toe brengen. We willen inwoners van Groningen op een laagdrempelige manier informeren over de mogelijkheden van zorg thuis”, zegt één van de initiatiefnemers van het zorgloket.

“Het gaat daarbij niet alleen om wijkverpleging, maar ook om zorg voor mensen met beginnende dementie die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. We merken dat er bij die laatste groep een toenemende zorgvraag is en we willen graag het gesprek aangaan om samen te kijken hoe we daarbij kunnen helpen.”

Tijd en locatie

Van 10.00 uur tot 12.00 uur bij Albert Heijn in winkelcentrum Paddepoel, Dierenriemstraat 122 in Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen