Open Dag Hanzehogeschool Groningen

Foto: Google Maps

De Hanzehogeschool Groningen organiseert zaterdag 17 februari weer een Open Dag voor geïnteresseerde potentiële studenten en hun ouders. Op alle locaties wordt tussen 10.00 uur en 16.00 uur informatie gegeven over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen.

Studenten en docenten vertellen over de inhoud van studie, toelatingseisen, studiebelasting en carrièremogelijkheden. Ook zijn er informatiemarkten, voorlichtingsrondes, colleges en rondleidingen.

De Open Dag vindt dit jaar eerder plaats dan gebruikelijk. De decanen van het voortgezet onderwijs vroegen hierom: leerlingen willen zich steeds eerder oriënteren op een vervolgstudie.

Naast de Open Dag zijn er later in het studiejaar ook meeloopdagen, HanzeXperience, Hanze Studie Keuze Café en Hanze Studiekeuze Advies om tot een goede keuze te komen.

Het gedetailleerde programma, de mogelijkheden tot aanmelding en de meest actuele informatie staan op: www.hanze.nl/opendag.

Naast studievoorlichtingen zijn er ook algemene onderdelen, zoals​

Informatiemarkt Hanze Studiekeuze Advies en studentorganisaties

Bezoek de informatiemarkt en kom meer te weten over de overstap van vwo naar hbo, wonen en sporten in Groningen en studentenverenigingen. Natuurlijk zijn de adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies prominent aanwezig. De informatiemarkt is in de Van OlstToren, Zernikeplein 7.

Workshop studiekeuze

Tijdens deze workshop is er volop informatie over de fasen van het studiekeuzeproces en ook kunnen studenten een interessetest doen. Aanmelden vooraf is wel zo handig, als je zeker wilt zijn van een plekje.

Advies: Kom met de bus

Het advies is om met de bus te komen. Vanaf 9.15 uur rijdt er gratis vier keer per uur een bus vanaf halte C bij ​​het NS Hoofdstation via Academie Minerva en het WiebengaComplex naar de Zernike Campus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen