Samenwerking SKSG en Donar verlengd

Directeur Enno van der Werff van SKSG en Donar-bestuurslid Marion Arends.
Directeur Enno van der Werff van SKSG en Donar-bestuurslid Marion Arends.
Foto: Donar

Basketbalclub Donar en Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) hebben zondag de bestaande samenwerking met drie jaar verlengd.

Voorafgaand aan de derby Donar tegen Aris Leeuwarden hebben Marion Arends (bestuurslid Donar) en Enno van der Werff (directeur/bestuurder SKSG) dat bekend gemaakt tijdens een feestelijk moment in het bijzijn van SKSG kinderen en medewerkers.

Daarna volgde een speciale speluitleg, zag iedereen vanaf de business tribune de spectaculaire opkomst van de Donar en de prachtige wedstrijd met dito overwinning. Na afloop van de wedstrijd hadden de kinderen een ontmoeting met de spelers van Donar.

Naast FC Groningen en Lycurgus is ook Donar een zeer geschikte partner gebleken bij het dagelijks stimuleren van sport & bewegen, dat hoog in het vaandel staat bij SKSG.

Kinderen en ouders hebben de afgelopen jaren genoten van allemaal spetterende en unieke activiteiten die door Donar en SKSG zijn georganiseerd. De komende jaren zal Donar weer meerdere basketbalclinics geven aan kinderen van SKSG.

Daarnaast krijgen kinderen en hun ouders/verzorgers de gelegenheid om wedstrijden van Donar te bezoeken, met na afloop een Meet & Greet met de spelers. Thunder, de welbekende mascotte van Donar, zal de komende jaren ook weer aanwezig zijn op SKSG evenementen. Ook Donar laat op deze manier zien het bevorderen van een gezonde leefstijl niet alleen belangrijk te vinden, maar er daadwerkelijk een bijdrage aan te leveren.

Sporten en bewegen

Enno van der Werff: “Het laten sporten en bewegen van alle kinderen is een speerpunt van SKSG. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hier plezier aan beleven en dat, als het even kan, kinderen ook dingen doen die uniek, gaaf en onvergetelijk zijn. Onze samenwerking met Donar biedt dat allemaal. Heel mooi dat deze ras Groningse organisaties elkaar hierin versterken”.

Marion Arends: “De samenwerking met SKSG past uitstekend bij de uitstraling en maatschappelijke doelen van Donar. Sport en bewegen is belangrijk, zeker op jonge leeftijd. We gaan samen met SKSG weer mooie activiteiten organiseren!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen